jopas oli viikonloppu ! oltii kaveriporukalla viidestään karsikossa, sellaisessa sairaalan mökissä. kaikki toi 15€ ruokaan :D siellä myös pietettiin emman synttärit 15v !! ensin kun saavuttiin sinne, niin tietysti majotuttiin, sitten illemmalla mentii lumisotaa ulos :DD
aamulla herättiin ja syöpästii kunnon aamupala ja jonkin ajan päästä vetastii prinsessa kakku naamaan :)  ymyym. katottii leffoi. viimisenä iltana katottii Nemoa etsimässä -video. sit ku mentii nukkuu, mä nukuin ellun kaa ylhäällä parvessa, muut nukku alhaalla. sit juts ku oltiin saatu uni, alhaalta laurila sano:"Kuka tosta äskän käveli?"
muut sanottii kaikki kerranna, en en en en.. sitten laurila sano: "Aivanko joku ois kävelly tosta pussi kädessä!!" kaikki alettiin mennä ihan paniikkiin :D kaikki keskenää oltiin vielä. sit kaikki nousi ja mä ja ellu tultii alas. kaikki otti jotain käteen, esim veiten, makkaratikun ym. :D lähettii kävelemään ja tarkastelee mökkii ympäri. ei me löydetty yhtää mitää. sit mentii takas nukkumaan. kaikki äänet kuulosti askelilta, ja ulkona kuului kolinaa. se oli mielikuvitus, tai joku muu. aamulla kaikki kuitenkin heräs hengissä :)